Category Archives: Malberg & Oud-Caberg

Veilig naar school

Veilig naar school

Door enkele ouders, buurtbewoners en de school Manjefiek werden grote zorgen geuit omtrent de verkeersveiligheid bij de school. Uit een daarop volgend onderzoek bleek dat tijdens het halen en brengen van de kinderen voor de school, op de Schildruwe, zich inderdaad teveel gevaarlijke situaties voordeden.

Hoe bijzonder doodgewoon kan zijn

Hoe bijzonder doodgewoon kan zijn

Als de deur opengaat komt een vriendelijke glimlach mij tegemoet. Een glimlach die de buren in deze straat vaker zien. Een paar weken daarvoor maakte ik al kennis. Als professional was ik met het Veilige Buurten Team bij haar in de straat. Wij willen weten wat de mensen zoal voor elkaar over hebben. En daar kan zij ons veel over vertellen! Ik sta op het punt om een bijzonder mens te leren kennen.

WhatsApp buurtgroep in Malberg

WhatsApp buurtgroep in Malberg

Meer betrokkenheid en veiligheid in je buurt via een WhatsApp groep Bewoners van Malberg hebben recent een WhatsApp buurtpreventiegroep in het leven geroepen. Een WhatsApp groep wordt opgestart door buurtbewoners die met behulp van het middel ‘WhatsApp’ samen werken aan de veiligheid in hun buurt. Via de smartphoneapp ‘WhatsApp’ maken bewoners een buurtgroep aan en […]