Uitleg reacties

Hoe werken de reacties via Facebook?

Op deze site kunt u via Facebook reageren op de nieuwsberichten. Deze reactie is dan te lezen onder het nieuwsbericht. Deze reactie is niet te lezen op uw eigen Facebookprofiel. Tenzij u dat natuurlijk wil. Vink dan “Ook op Facebook plaatsen” aan. Uw reactie is dan ook te lezen op uw eigen Facebookprofiel.

facebook

Onze regels

De Veilige Buurten Aanpak (VBA) nodigt u uit om gebruik te maken van de gelegenheden die onze website biedt voor commentaar, opmerkingen en reacties.

U dient de mening te respecteren van anderen die een reactie hebben gegeven.

Wij verwijderen reacties:

  • onder een valse naam, pseudoniem, nickname of met onvolledige naam
  • die reclame of propaganda voor producten, evenementen, artiesten en andere websites bevatten
  • die kwetsend, beledigend, lasterlijk of aanstootgevend zijn, en reacties die aantoonbaar onjuist of niet ter zake doende zijn (“off topic”);

De VBA behoudt zich het recht voor om:

  • te allen tijde de reactiemogelijkheid uit te zetten (ook wanneer er al reacties zijn geplaatst);
  • de reactiemogelijkheid (al of niet na een waarschuwing) voor een bezoeker te blokkeren.

Beweringen en meningen die geuit worden in de reacties van derden op de site worden op eigen titel en verantwoordelijkheid van deze derden ingediend en zijn niet die van de VBA. Over het toepassen van deze regels kan niet worden gecorrespondeerd. Met het versturen van uw reactie gaat u akkoord met bovengenoemde regels.

Deze regels en voorwaarden kunnen te allen tijde door de VBA aangepast worden. Wij adviseren daarom de regels regelmatig te bekijken.